Pražský Golfový Klub z.s.
Keltská 357 - Zbuzany

(+420) 608 037 575
pgk@pgk.cz

ODPOVĚDI NA ČASTO KLADENÉ OTÁZKY. POKUD MÁTE JINÉ OTÁZKY, TAK SE PTEJTE A KONTAKTUJTE NÁS KDYKOLI NA 608037575.
 
1. POKUD SKORO NEHRAJI A JSEM POZVÁN NA TURNAJ, POTŘEBUJI SI ZAPLATIT ZÁKLADNÍ ČLENSTVÍ?
Ano, potřebujete si zaplatit základní členství, aby jste byli aktivně vidět na servru ČGF a mohli vám být počítány výsledeky do turnaje. Nezaplacení hráči, nejsou vidět aktivně na servru ČGF - jsou blokovaní. Pokud jste pozvaní na turnaj, tak je potřeba vždy si včas zaplatit základní poplatek u PGK za 1499,-Kč vč. elektronické registrace v České Golfové Federaci.
 
2. CO ZÍSKÁM ZAPLACENÍM ZÁKLADNÍHO ČLENSTVÍ ZA 1499,- OD PGK vč. ZAREGISTROVÁNÍ ELEKTR. KARTY?
V tomto základním poplatku od PGK za 1499 Kč je zdarma registrace na servru ČGF + vystavení elektronické karty od PGK. Dále máte možnost si zdarma složit kredit na účet u PGK a z něj chodit hrát až s 50% slevou na 20 hřišť z nabídky PGK bez omezení denních míst. Kredit nepropadá a zbytek kreditu se vždy na konci roku převede do následujícího roku.
 
3. MOHU VZÍT K SOBĚ DO FLAJTU PŘÁTELÉ ZA ZVÝHODNĚNOU AŽ 50% SLEVU?
Ano. Pokud jste si zaplatil(a) členství za 2499,-, tak máte složený přenosný Kredit a z něj můžete platit za každého koho si pozvete do společného flajtu i když nemá u nás zaplacený žádný roční poplatek. Zbývající Kredit se vždy na konci roku přenese do dalšího roku - kredit nepropadá. Na všech 20ti hřištích z naší nabídky PGK máme neomezený počet míst denně.
 
4. POKUD SI ZAPLATÍM LIBOVOLNÝ BALÍČEK S POČTEM HER, TAK POTŘEBUJI SI SLOŽIT JEŠTĚ KREDIT?
Nepotřebujete si složit kredit. Ale je škoda si čerpat hru na 18 jamek z balíčku, když právě jdete jen na devítku odpoledne po práci. V tomto případě je nejlepší zaplatit hru na 9 jamek až s 50% slevou z kreditu a ušetřit hru na 18 jamek až pujdete jindy kdy budete mít více času. Pokud vyčerpáte hry z balíčku, tak další dokup her ke konci roku je dobré dělat až s 50% slevou ze složeného kreditu. Kombinace Balíčku + Kreditu je bezkonkurenční. Navíc kredit nepropadá a pokud ho nevyčerpáte, tak na konci roku se vám zbytek kreditu vždy převede do dalšího roku. Tím o nic nepřicházíte, pouze by jste přicházeli o peníze pokud by jste neměli jak zaplatit vaší hru se slevou. Je škoda přicházet o slevy na 9, nebo 18 jamek.
 
5. POKUD SI ZAPLATÍM BALÍČEK KDE JSOU HRY ZA VÝHODNĚJŠÍ CENY, MOHU MÍT K TOMU I SLOŽENÝ PŘENOSNÝ KREDIT?
Hráči, kteří mají zaplacený Balíček s jakýmkoliv počtem her a zároveň si připlatí k tomuto balíčku jednorázovou částku 1000,-, tak získají možnost mít přenosný kredit ze kterého mohou ihned platit hru až s 50% slevou sobě i svým známím na 9, nebo 18 jamek, které pozvou do společného flajtu. Sobě hráč může zaplatit hru z předplaceného balíčku a spoluhráčům vždy pouze se slevou ze složeného kreditu.
 
6. PROČ JE VÝHODNÉ SLOŽIT SI KREDIT (PŘÍSPĚVEK) U PGK?
Výhodou hry z kreditu je, že hrajete až s 50% slevou. Kredit nepropadá a tím ho můžete využívat a také nemusíte. Zbytek kreditu u PGK se vždy na konci roku převede do dalšího roku. Kredit můžete mít složený pro jistotu pokud nebudete mít jinou možnost si jít zahrát za lepší cenu, potom kredit rádi využijete, nebo ho využijete pro známé, kteří tu lepší možnost slevy, kterou máte někdy vy oni nemají. Z kreditu můžete platit hru až s 50% slevou na 9, nebo 18 jamek i dětem, nebo seniorům. Děti i senioři získávají až 50% slevu z jejich nižších cen!
 
7. MOHOU HRÁT AŽ S 50% SLEVOU I HRÁČI Z JINÝCH KLUBŮ?
Ano, mohou. Buď platíte za všechny spoluhráče ve flajtu slevu vy z vašeho složeného přenosného kreditu u PGK, nebo si hráči z cizích klubů mohou zaplatit roční poplatek 1499,-/rok a potom začít hrát ze složeného kreditiu až s 50% slevou na 20ti hřištích z nabídky PGK.
 
8. CO JE APLIKACE TEETIME.CZ?
Aplikace, nebo web Teetime.cz je samostatný rezervační server, který je propojený s většinou hřišť, aby si hráči mohli dělat rezervace hracích časů pohodlně z domova. Veškeré platby z balíčku, nebo z kreditu se dělají přes server teetime kam vám vaše předplacené hry nebo kredit vložíme a vše máte pod kontrolou, když se přihlásíte pod svým zaregistrovaným jménem. Je to jako kdyby jste se přihlásili do internetového bankovnictví. Veškeré výdaje i platby za hry máte pod kontrolou u svého přihlášení na servru teetime.cz. Na mobilu vám vše rádi vysvětlíme jak to funguje. Volejte na 608037575.
 
9. CO ZNAMENÁ GREEN FEE?
Green fee je hrací poplatek za golfovou hru na 9, nebo 18 jamek. Můžete platit za hru ažs 50% slevou z kreditu, který složíte na náš účet. Všechny hry máme předplacené, proto kredit skládáte na náš účet a následně z kreditu odkupujete green fee se slevou od nás. Dostali jsme pro vás hromadné slevy jako klub PGK. Hřiště tak velkou slevu jednotlivcům když příjdou na recepci nedávají.
 
10. CO ZNAMENÁ FLAJT?
 Flajt je uskupení maximálně 4 hráčů, kteří startují společně v jeden čas. Ve flajtu může startovat maximálně 1-4 hráči, nikdy nemůže jít ve společném flajtu více hráčů. Flajty většinou startují po 10ti minutových intervalech, pokud není hřištěm určeno jinak.
 
POKUD BUDETE MÍT DALŠÍ DOTAZY, KTERÉ JSTE ZDE NENAŠLI, TAK NÁS KONTAKTUJTE NA MOBILU 608037575.